Відбулися змагання за участю ветеранів футбольних клубів «Буковина», «Легмаш», «ОТГ Вікно» та «Дністер-Дорошівці» 6 червня у День журналіста. Його відвідали сотні земляків Василя Івановича.

Василь Бабух тривалий час був кореспондентом «Голосу України», потім головним редактором міської газети «Чернівці», до цього працював у редакції «Радянської Буковини». Але пам’ятають його вдячні буковинці ще й тому, що він був талановитим фотографом, поетом, громадським діячем, непересічною особистістю і безмежно гуморним чоловіком.

Василь Бабух писав вірші та тексти для пісень відомих українських композиторів. Він був добре знайомий із Володимиром Івасюком, написав слова до пісні «Світ без тебе», яку виконують Василь Зінкевич та Софія Ротару. У 2004 році Василь Бабух разом із композитором та співаком Павлом Дворським став переможцем фестивалю «Шлягер року» із піснею на слова В. Бабуха «На голос матері спіши». Кілька його поезій поклали на музику Остап Гавриш та Валерій Громцев.

Перед турніром друзі журналіста добрим словом згадали колишнього нашого колегу. Це перший такий захід після смерті Василя Бабуха, який планують проводити щорічно. Цього разу тріумфувала команда «Буковина».

Чернівецька область.