Під час круглого столу «Інфраструктура та обладнання шкільних їдалень за стандартами HACCP», що відбувся в сєвєродонецькій школі № 8, йшлося, зокрема, про забезпечення контролю за якістю харчових продуктів, поліпшення здорового шкільного харчування.

Захід було організовано Міжнародним благодійним фондом «Жовто-Блакитні Крила» та ВГО «Поруч» у партнерстві з ChildFund Deutschland. Саме ці організації займаються з вересня 2020 року проектом School Food Generation — «Впровадження санітарних норм якості харчових продуктів згідно з положеннями НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення умов, які не відповідають санітарним нормам, у їдальнях державних освітніх закладів у Луганській та Донецькій областях (підконтрольних уряду України)», який реалізовують за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Учасники зустрічі відвідали шкільну їдальню, де професійні кухарі на сучасній техніці представили рівень здорового та корисного харчування, який слід впроваджувати у кожному навчальному закладі (на знімку).

Фото прес-служби Луганської ОДА.