На ньому були присутні мешканці, посадовці міськВЦА, військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил, представники ветеранських та громадських організацій АТО/ООС.

Учасники пригадали героїчні події, коли в ніч з 13 на 14 червня 2014 року розпочалася наступальна операція з визволення Щастя. При цьому було збережено всі будівлі, відновлено контроль над мостом через річку Сіверський Донець та одним із найважливіших стратегічних об’єктів області — тепловою електростанцією. З боку українських воїнів втрат не було, не постраждав також жоден мирний мешканець міста. Вранці 14 червня 2014-го над містом знову замайорів український прапор.

«Відзначати День визволення міста стає доброю традицією. Сьогодні ми згадуємо події 2014 року та дякуємо українським захисникам, які боролися за майбутнє Щастя», — наголосив керівник міської військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець.

Урочистості завершилися концертною програмою, яку подарували місцеві творчі колективи та запрошені виконавці — лідер гурту «Вперше чую» Григорій Вагапов і фронтмен гурту «Тінь сонця» Сергій Василюк.

Фото прес-центру штабу Об’єднаних сил.