Щойно закінчилась урочиста церемонія його відкриття, як діти ринули активно досліджувати й освоювати гойдалки, за чим задоволено спостерігали народний депутат, батьки дітей.

— Ви бачите, наскільки облюбували ігровий майданчик боровські діти, і мої п’ятеро також, — каже багатодітний Зарічненський селищний голова Богдан Квачук. — Хотілося б, аби такі ігрові майданчики були по всіх селах громади. Над цим працюватимемо теж. Бо на прикладі з подарунком Віктора М’ялика бачимо, як це радісно сприймається малечею.

Загалом, як розповів народний депутат, він у такий спосіб, як у Боровому, втілює проект зі встановлення ігрових майданчиків у селах не лише свого 155-го, а й інших виборчих округів Рівненщини, щоб і сільські діти мали змогу, як і міські, проводити дозвілля на ігрових та спортивних майданчиках. Перші  схожі до боровського ігрові майданчики встановлено в багатодітних селах Тинне Немовицької ТГ Сарненського району, Мульчиці Вараської ТГ Вараського району.

— Закликаю колег-депутатів підтримати мою ініціативу і долучитися до встановлення ігрових майданчиків у селах своїх округів, — звертається до народних обранців від Рівненщини Віктор М’ялик. — Подаруймо дітям радість.

Фото надано мешканцями Борового.