Овни. Тиждень вдалий для зустрічей у сімейному колі, поїздок до рідних, розв’язання спільних проблем. Разом ви зумієте знайти перспективні і вигідні шляхи.

Тельці. У цей період ви можете перебувати у вирі подій, бути активними й рішучими, що сприятиме і додатковому заробітку, і просуванню в кар’єрі.

Близнюки. Події навколо вас розвиватимуться досить швидко, тому, щоб досягти бажаного результату і прибутку, важливо зосередитися на одній справі.

Раки. Цей період дуже вдалий для творчих справ. У вас може виникнути бажання впорядкувати простір, який вас оточує, зробити перестановку чи почати ремонт.

Леви. Саме час відкинути сумніви і зробити те, про що ви давно мріяли. Ваш успіх примножиться, якщо зумієте знайти зацікавлених помічників.

Діви. У ці дні корисно зануритися в роботу — вам щаститиме у фінансових питаннях. На перспективу можете домовлятися з партнерами про спільну діяльність чи покупки.

Терези. Розсортувавши справи за ступенем значущості, ви зможете легко і швидко з ними впоратися. У вихідні знайдіть час для улюблених занять і відпочинку на природі.

Скорпіони. У ці дні виявляйте увагу і турботу про своїх рідних і близьких, причому не на словах, а у вигляді конкретної допомоги, спільних справ, подарунків.

Стрільці. У відповідальних ситуаціях навіть хороші ідеї необхідно перевіряти, а важливі рішення — ретельно обмірковувати. Вихідні вдалі для подорожей.

Козероги. У вас можуть виникнути нові думки і цікаві ідеї, які ви зумієте реалізувати. Зірки кажуть, що вже зовсім скоро ваше життя різко зміниться на краще.

Водолії. Задумайтеся над тим, чого ви хочете і чого прагнете. Виявивши свої унікальні здібності, ви можете отримати відчутні переваги у справах, які вас цікавлять.

Риби. Тиждень обіцяє вам позитивний поворот у важливих подіях. Можете планувати і ділові поїздки, і цікаві подорожі.