Людям зручно: можна одразу і в сільраду звернутися, і у ЦНАП, бо вони розміщені в одному приміщенні.

— Центр надання адміністративних послуг — це про зручність, оперативність, доступність і відкритість в отриманні різних видів адміністративних послуг для кожного жителя громади. Відкриття сучасного центру дає змогу отримати понад сотню послуг в одному місці, що значно спростить життя мешканців громади, — каже голова Дубенської РДА Всеволод Пекарський (на знімку), який був присутній на відкритті ЦНАПу в Крупці.

Ремонт установи та закупівлю обладнання проведено за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та сільської ради, він став у 600 тисяч гривень. Як повідомила новосел, керівник відділення Крупецького ЦНАПу Ольга Максимів, наразі в закладі працюють чотири фахівці, з них двоє реєстраторів: по юридичних особах та нерухомому майну. Ще шестеро фахівців працюють на віддалених робочих місцях у селах Михайлівка, Ситне, Боратин, Хотин, Рідків, Теслуг. Загалом у цьому ЦНАПі фахівці надають 145 послуг.

Крупецький сільський голова Віталій Мошкун зазначив, що відкриття центру — це новий рівень, який наближує громаду до європейських стандартів.

На святкову подію завітав місцевий меценат — керівник підприємства «Агрокорпорація Крупець» Володимир Варфалюк, який привітав працівників ЦНАПу та сільської ради з відкриттям центру. До речі, Володимир Варфалюк — дуже шанована на Рівненщині людина — не лише створив і розвиває потужне сучасне підприємство, яке дає роботу землякам, а й активний благодійник. Він ніколи не відмовить у допомозі хворому. За це й люди дуже поважають його, не раз обирали депутатом Рівненської обласної ради.

Рівне.