Їх розміри вражають: 200 квадратних метрів — національний і 100 метрів — поліцейський стяги. Тож Чернівці вкотре ввійдуть у Книгу рекордів України. Підняли знамена у небо гелікоптерами.

Звертаючись до поліцейських із вітальним словом, начальник обласного управління Нацполіції Анатолій Дмитрієв наголосив: «Сьогодні відзначаємо шість років реформ і вдосконалення правоохоронної системи. Ми переймаємо кращий досвід наших іноземних колег і запроваджуємо нові проекти для того, щоб кожен громадянин почувався у безпеці та був захищеним. Приємно, що поліція Буковини лідирує за рівнем довіри населення до правоохоронців, а Чернівецька область уже багато років зберігає статус найбезпечнішого регіону держави».

З нагоди Дня поліції України кращі правоохоронці отримали спеціальні звання, а також відзнаки МВС, НПУ, ГУНП, облдержадміністрації, обласної та міської рад, СБУ. Крім цього, три підрозділи поліції області одержали нові службові автомобілі «Peugeot».

Співробітники буковинської поліції постійно беруть участь у благодійних ініціативах, а також самі організовують різні акції на підтримку тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. Згуртовуючи навколо себе однодумців для допомоги нужденним, правоохоронці вкотре підтверджують, що поліцейське гасло «Служити й захищати» стало вже основою їхнього світогляду та головним правилом життя.

Фото Нацполіції.