Він — людина компетентна, бо має досвід і три освіти (економіста, юриста, будівельника). Разом із депутатами вирішують багато важливих для області питань, розмірковують над резервами наповнення обласного бюджету. Інколи виникають спори. Ігор Євгенович володіє унікальним умінням гасити їх, тож недаремно за ним закріпилась репутація розсудливої, урівноваженої людини.

Такий він і вдома. Ніколи не переносить робочі проблеми у сім’ю, яку вважає тихою гаванню, де тебе люблять, завжди чекають і підтримають.

«Ми з дружиною Валентиною познайомились на її шкільному випускному, відтоді вже 32 роки разом», — розповідає Ігор Ясенюк.

Подружжя народило і виростило трьох дітей. Донька Діана і зять Павло живуть окремо, подарували трьох чудових онуків — Матвія, Натана і дворічну Соломіту. Дідусь і бабуся їх дуже люблять і чекають, що і 29-річний син Ігор (тезка тата) після одруження, запланованого на нинішній рік, теж не забариться з онуками.

А з батьками вдома живе наймолодший десятирічний Тимофій, який закінчив четвертий клас (на знімку — Ясенюки у нього на випускному). Коли у тата трапляється вільний час, вони разом вириваються на риболовлю і радіють не стільки кількості наловленої риби, скільки спілкуванню та природі. Коли чоловіки на риболовлі, господиня Валентина Олексіївна підтягує справи у бізнесі (вона — підприємець), займається домашніми справами, плаванням.

— Дружина зустрічає нас смачними стравами, смачнішого борщу, ніж приготовлений нею, я ніколи не їв, — хвалить свою половинку Ігор Ясенюк. — У нас є традиція зустрічати всі свята разом. Ми з дружиною любимо ці миті, бо бачимо, що прожили життя не даремно, особливо тішимось онуками. 3 липня був важливий привід зібратися в родинному колі: ми святкували ювілей Валентини.

Найкращі побажання ювілярці і від наших читачів!

Рівне.

Фото надано автором.