Львів давно мріяв про великий і комфортний концертний зал. Схоже, цього літа ця мрія здійсниться. Уже 17 липня на території !FESTrepublic, що на вул. Старознесенській, 24-26, відкриють найбільший у Західній Україні концертний зал - Gastroli Hall.

Gastroli Hall – це 1414 комфортних, безпечних глядацьких місць, величезна тентова конструкція з кондиціонуванням та найсучаснішим технічним забезпеченням, кейтерингові зони на території на будь-який смак.

На відкритті Gastroli Hall у Львові у суботу, 17 липня, виступить феноменальний вокаліст, автор пісень, душа і голос культової групи De-Phazz Karl Frierson (USA-Germany). В активі цього видатного музиканта на сучасній європейській сцені - виступи на сотнях фестивальних і концертних майданчиків по всьому світу – і як соліста De-Phazz, і як лідера власного колективу. Останні кілька років Карл Фрієрсон активно співпрацює з проектом Bedroom Music Orchestra, який базується в Одесі і складається з найкращих джазових музикантів України.

Опісля відкриття у львівському Gastroli Hall у липні-вересні один за одним виступатимуть Alessandro Safina, Тіна Кароль, Джамала, Оля Полякова, «НеАнгели», Ірина Федишин, Tayanna, ТНМК, «Жіночий квартал», Ірина Білик, Ivan Navi, «ТІК», «Друга Ріка» та багато інших зірок української й не тільки сцени.

Квитки можна придбати онлайн на сайті Gastroli.ua.