Овни. Цього тижня на вас чекають цікаві пропозиції, якими варто скористатися. Подорожі у нові місця можуть допомогти вам вирішити внутрішні питання.

Тельці. Вам слід навчитися діяти без поспіху. Будьте уважними до справ та частіше прислухайтеся до порад професіоналів, які допоможуть вирішити складні питання.

Близнюки. Стежте за станом свого здроров’я. У цей період вашому організму потрібен відпочинок. Ваші мудрість та розум допоможуть правильно розподілити задачі.

Раки. Будьте впевнені у своїх силах. Це чудовий час для перспективних починань та втілення давніх мрій. Самотні представники знаку можуть зустріти свою долю.

Леви. Сприятливий час для продуктивної праці. Фортуна на вашому боці, тож ваші зусилля дадуть свої плоди. На вихідних приділіть увагу рідним і близьким.

Діви. Чекайте приємних сюрпризів. Ваші таланти стануть у пригоді, а інтелект допоможе у вирішенні фінансових питань. Ваша харизматичність приваблюватиме людей.

Терези. Проведіть час із сім’єю або друзями. Тепле коло рідних людей надасть підтримку та надихне на нові звершення. Робіть добрі справи — вони обов’язково до вас повернуться.

Скорпіони. Можливі нові знайомства. Будьте виважені, надмірна емоційність не завжди на користь. Розслабитися і надихнутися допоможуть прогулянки на природі.

Стрільці. Зірки обіцяють вам вдалий тиждень. Чекайте на грошову винагороду, але зауважимо, що слід раціональніше розпоряджатися коштами.

Козероги. Ви сповнені енергії та натхнення. Дійте і не полишайте справи «на потім». Підтримку відчуєте у колі близьких людей. Є ймовірність, що друзі готують вам подарунок.

Водолії. Ви яскраві та винахідливі, тому можете зацікавити людей. Чекайте на нові знайомства.

Риби. Мрії здійснюються, головне — у це вірити. Ваша сила та натхнення допоможуть отримати бажане. Тиждень буде вдалим для подорожей та відпочинку.