— Під час буревію 25 червня «постраждав» наш місцевий дитсадок «Сонечко» — було пошкоджено одну третю даху. І хоча стихія вгамувалась, дощі змінили її. Двоповерховий заклад, який відвідує 95 дітей, міг би затекти. Потрібно було діяти рішуче. Так і зробила наш староста Наталія Нестерчук, депутат Сарненської районної ради Валерій Смик та його дружина, депутат Рокитнівської селищної ради Людмила Смик, які теж живуть у нашому селі. Вони знайшли спонсорів, організували людей і всі гуртом полагодили дах дитсадка, щоб дітям було затишно, - це окремі рядки з листа до корпункту «Голосу України» на Рівненщині.

Активність старости, згаданих депутатів та жителів Масевичів підтвердила і заступник Рокитнівського селищного голови Антоніна Гордійчук.

Сама ж староста Масевичів Рокитнівської селищної ради Наталія Нестерчук (на знімку під час толоки) скромно зауважує:

— Без людей ми нічого не змогли б зробити. То сьогодні, користуючись нагодою, хочу подякувати за допомогу керівнику Рокитнівського склозаводу Леоніду Паробочому, який виділив кран для подачі будматеріалів при підшиванні коробки даху дитсадка, ДП «Рокитнівський лісгосп», мешканцям села Віталію Євпату, Вадиму Тимощуку, Василю Ничипорчуку, Роману Пахнюку, Анатолію Ничипорчуку, які працювали на цьому об’єкті. Я завжди вважала, що гуртом, коли дружні, зможемо подолати будь-які складнощі.

За листом мешканців Масевичів підготувала Олександра ЮРКОВА.

Фото надано авторами листа.