Тренувальні будні «Динамо». 

Фото ФК «Динамо».

Контрольний матч відбудеться 26 липня в Австрії.

Нагадаємо, що через перенесення матчів за Суперкубок України і, можливо, першого туру чемпіонату УПЛ кияни вирішили продовжити збір.

Як відомо, «Динамо» і «Вільярреал» добре знайомі між собою — вони зустрічалися кілька разів, зокрема, минулого сезону на стадії 1/8 фіналу Ліги Європи. Тоді іспанці двічі перемогли киян з однаковим рахунком 2:0.

А згодом стали переможцями турніру, обігравши у фіналі (в Гданську, Польща) англійський клуб «Манчестер Юнайтед» (1:1, пенальті 11:10).

«Біло-сині» також досягли домовленості про проведення додаткових спарингів із французьким «Евіаном» і швейцарським «Етуалем». Матч із французами відбудеться 15 липня, а зі швейцарцями — 18 липня.

Обидві зустрічі проведуть у Мерені, що поруч із Женевою. Їхній початок заплановано на 18:00 за київським часом.

Як відомо, нині динамівці перебувають на зборі в Швейцарії. До речі, сьогодні вони проведуть спаринг проти швейцарського клубу «Сьон».

Асистент тренера Еміль Карас розповів:

«Хлопці добре тренуються, працюють під навантаженням, це нормально для періоду зборів. Чекаємо на наших збірників після відпочинку і в повному складі станемо до підготовки до останніх контрольних ігор і початку чемпіонату. 15 липня вони мають бути тут, а наступного дня  — вийти на тренування».