У цьому поєдинку луганчани, які двічі поспіль вигравали бронзові медалі чемпіонату УПЛ, перевірили молодих гравців. Про це розповів тренер «Зорі» Віктор Скрипник:

«Коли ти граєш офіційні матчі, то у молоді вже не буде такого шансу перевірити власні сили, як сьогодні, коли ти можеш провести спаринг проти добротної команди.

Ми раді, що у нас уже є лава запасних, які безболісно можуть замінити основних, адже у нас сьогодні не було багатьох гравців з основи — Кочергіна, Гладких, Кабаєва і Вернидуба.

Спеціально грали в заключні хвилини у меншості, хоча була добра воля тренера «Дніпра-1», щоб ми замінили гравця, але нам у чемпіонаті ще доведеться пограти вдесятьох, тому самі винні і терпітимемо.

Перемога є перемога, але все-таки це не перша офіційна зустріч, хоча хвилювання і тут має бути присутнє.

Тепер багато прогнозів, але що буде в чемпіонаті, покажуть тільки матчі. Ми стараємося, виконуємо всю заплановану роботу. Можу сказати комплімент хлопцям, адже ми дивимося тільки на себе, а не на суперника. Ми граємо свої фази, які у нас є, коли повинні тримати м’яч, намагаємося не втрачати наш стиль, напівпозиції, які ми завжди задіюємо, і дуже активні у нас повинні бути виконавці на флангах.

Це все добре, але тільки в офіційних поєдинках побачимо, як ми готові. Далі дивитимемося і вже виправдовуватимемо ті сподівання, які мають уболівальники».

«Зоря» в матчі проти дніпрян зіграла в такому складі: Шевченко, Фаворов, Руфат, Імереков, Жуніньйо, Цвек, Назарина, Булеца (Луньов, 78), Громов, Аллаг’яр (Крістіан, 78), Шагаб (Овусу, 78).

Свій перший поєдинок у новому чемпіонаті УПЛ луганчани зіграють на своєму полі в Запоріжжі у неділю, 25 липня, проти «Олександрії». Початок зустрічі о 19:30.