Команда зі Львова попросила дозволу проводити домашні матчі на столичному стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Реакція динамівців була швидкою і позитивною. Але львів’янам не дозволили грати на столичному стадіоні. Мовляв, велика відстань від місця реєстрації клубу.

«Під час складних переговорів між футбольним клубом «Рух» і керівництвом «Арени Львів» нам вдалося досягти компромісу і підписати договір на умовах, вигідних для клубу.

За кожен матч на «Арені Львів» «Рух» платитиме 210 тисяч гривень. Дякуємо за допомогу у вирішенні цього питання і досягненні перемоги: міністру спорту Вадиму Гутцайту, голові Львівської ОДА Максиму Козицькому, міському голові Андрію Садовому, секретарю Львівської міськради Маркіяну Лопачаку, депутатському корпусу Львівської міської та обласної рад і голові Львівської асоціації футболу Олександру Шевченку.

Також окрема велика подяка вболівальникам «Руху», які підтримували нас у цей непростий період, і справедливим журналістам, які гідно виконують свій обов’язок щодо інформування суспільства і справедливо висвітлюють усі події, пов’язані з нашим клубом. А тим «акулам пера», які продаються за 30 срібняків, — сором і ганьба. Справедливість завжди буде вище ваших недоматеріалів.

Футбольний клуб «Рух» спільно зі своїми партнерами і Львівською міською радою в подальшому зробить усе можливе, щоб стадіону «Україна» повернули третю категорію», — йдеться в офіційній заяві клубу.