Збір у Швейцарії. «Динамо» (Україна, Київ) — «Атлетік» (Іспанія, Більбао). 0:1. Гол: Іньякі Вільямс, 77.

«Динамо»: 1-й тайм — Бойко, Тимчик, Забарний, Сирота, Дубінчак, Андрієвський, Шапаренко, Буяльський, де Пена, Циганков, Вербич; 2-й тайм — Бущан, Караваєв, Кендзьора, Попов, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Лєднєв, Антюх, Родрігес, Шкурін (Кулач, 78).

Протягом зустрічі баски мали певну перевагу. Але по-справжньому гострих моментів створити їм не вдалося, як і динамівцям. У киян поки що відсутні злагоджені командні дії в матчах із серйозними суперниками. Так було в зустрічі з французькою

«Ніццою». І тепер повторилося в поєдинку з клубом іспанської Прімери. Але у нашого чемпіона ще є час, щоб розв’язати цю проблему.

Долю протистояння вирішив один гол. Надто просто «Атлетік» забив цей м’яч. Баски провели швидку атаку лівим флангом, яка завершилася прострілом Лопеса на ногу Іньякі Вільямсу.

Після цього спарингу «Динамо» переїжджає до Австрії. Там кияни проведуть ще один міні-збір і зіграють два спаринги.

23 липня — проти клубу німецької Бундесліги «Уніона» (Берлін), матч розпочнеться о 18:00. Ще один суперник динамівців — переможець Ліги Європи іспанський «Вільярреал» (26 липня, 17:30).

В Австрії до чемпіона України може приєднатися 22-річний форвард збірної Венесуели Ерік Рамірес, котрий виступав за словацький клуб «Дунайська Стреда». У минулому сезоні в чемпіонаті Словаччини Рамірес забив 16 м’ячів. За збірну країни дебютував у жовтні 2020 року в матчі проти Парагваю.

Учора Рамірес мав пройти поглиблене медобстеження. У разі позитивного результату нападник вирушить до тренувального табору нової команди на зборі.