Ось що залишила після себе стихія...

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що внаслідок поривчастого (місцями шквального) вітру та інтенсивного дощу, в результаті падіння дерев загинули дві людини та семеро з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовано.

Зокрема, одна людина загинула і семеро травмувалися у Дружківці та Костянтинівці Донецької області внаслідок падіння дерев. Ще одна людина загинула в селі Мусіївка Міловського району

Луганщини через падіння конструкцій даху. На Луганщині у місті Сватове пошкоджено покрівлі двох п’ятиповерхових житлових будинків і частково дах міської лікарні, у Троїцькому пошкоджено дах школи.

Вирувала стихія і на Одещині. У ніч на 22 липня в Одесі випало 80% від місячної норми опадів. У Суворовському, Малиновському та Київському районах відбулося підтоплення 38 приватних житлових будинків та присадибних ділянок, завдано значних збитків і бізнесу. Їх ще підраховують.

Загалом, згідно з повідомленням ДСНС, через негоду (пориви вітру, дощ, гроза) без електроенергії в Україні залишилося 99 населених пунктів у восьми областях. Підтоплено 38 приватних житлових будинків та дворогосподарств, евакуйовано 18 людей. Пошкоджено 100 покрівель та повалено 90 дерев.