КуПС (Фінляндія, Куопіо) — «Ворскла» (Україна, Полтава). 2:2. Голи: Удо, 6, Кане, 29, Тілль, 55 (п), Томас, 90+6.

КуПС: Крейдель, Хямяляйнен (Хейнонен, 82), Томас, Тойвомякі, Каррільо, Себбан (Рангель, 78), Аджай-Боатенг, Узочукву, Попович (Ікаунієкс, 62), Ніссіля, Удо. Тренер — Сімо Валакарі.

«Ворскла»: Різник, Чеснаков, Яворський, Бондаренко, Пердута, Пуцлін (Кравчук, 88), Скляр, Тілль, Якубу, Кане (Челядін, 76), Степанюк (Вакула, 82). Тренер — Юрій Максимов.

Рефері — Дмитро Дмітрієв (Білорусь).

Куопіо. Cтадіон «Куопінон Кескускенття».

Склалося враження, що рефері зустрічі мав намір дати свисток на закінчення зустрічі лише тоді, коли господарі зустрічі зрівняють рахунок.

Звичайно, шкода, що «Ворскла» не втримала перемогу. Але нічого трагічного не сталося, адже наша команда не програла. І тепер, як кажуть, усе в її руках. За тиждень, сподіваємося, полтавчани зіграють ще сильніше. Подолати їм цей клуб цілком до снаги.

Гості пропустили швидкий гол. Аджай-Боатенг віддав точну передачу на Удо, і той відкрив рахунок. І надалі фінська команда намагалася діяти гостро. Але гості досить вправно оборонялися. А ближче до кінця тайму забили у відповідь. Якубу віддав м’яч Кане, і він завершив справу точним ударом.

Після відпочинку «Ворскла» почала пресингувати і змусила суперника помилитися. Томас порушив правила у власному карному майданчику проти Кане. А люксембурзький легіонер українського клубу Олів’є Тілль упевнено виконав доручену важливу справу, реалізувавши пенальті силовим ударом.

«Ворскла» почала грати по рахунку, віддавши ініціативу фінській команді. Однак усе йшло до того, що вона таки виграє цей поєдинок. Але на шостій доданій хвилині господарі врятувалися (хоча рефері додав чотири). Після подачі кутового в штовханині біля воріт Томас пропхав м’яч у сітку...