Зважаючи на великий суспільний запит на адаптацію ветеранів українсько-російської війни до мирного життя, громадська організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» з 30 липня по 1 серпня провела для родин ветеранів інтеграційну сімейну програму «Сімейне коло», в якій взяли участь 17 родин учасників АТО з усіх куточків Рівненщини.

Триденна інтеграційна сімейна програма передбачала наметове таборування, сплав річкою Случ, сімейний квест, змагання з водного поло та перегони на катамаранах, краєзнавчі екскурсії Надслучанською Швейцарією, зокрема, в етносадибу в селі Маринин, Губківський замок, мандри територією Березнівського дендропарку.

Цьогоріч з метою обміну досвідом у нашій програмі взяли участь дві ветеранські родини з Києва та Коломиї. Незабаром очікуємо на спільні програми з ветеранськими спільнотами з інших областей.

Реалізація цього проекту стала можливою завдяки організаційній та фінансовій підтримці департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

Юрій ТКАЧУК, голова ГО «Фонд молодіжних ініціатив «Крила».

Фото надано автором.