Про це повідомив народний депутат Геннадій Вацак («Довіра») (на знімку).

«Одними із головних предметів моєї гордості, як депутата, так і секретаря Комітету з питань транспорту, та результатом виконання передвиборчої програми вважаю відремонтовані головні транспортні артерії округу: дороги М-21 (на ділянці Вінниця — Могилів-Подільський) та Р-08 (Немирів — Ямпіль)», — зазначив парламентарій, говорячи про амбітний проект, який не рухався десятиліттями.

На шляхопроводі, який фактично є продовженням «дороги президентів» до мосту Ямпіль — Косеуць за сприяння депутата встановлено нові електроопори зі світлодіодними світильниками, а нині облаштовують узбіччя та супутню інфраструктуру.

Крім того, Геннадій Вацак повідомив, що цьогоріч 20-мільйонний фінансовий ресурс отримали громади його округу (№ 16): кошти скеровані на потреби медицини, освіти та розвиток інфраструктури. «У Могилів-Подільській ОЛІЛ за власний кошт виконав капітальний ремонт приміщення для нової ПЛР-лабораторії, бо розумію, що мати таку лабораторію надзвичайно важливо, особливо в часи поширення пандемії», — підкреслив народний обранець і додав, що на цьому не зупиняється і працює спільно з громадами. «Літня перерва не означає паузу в роботі, у моєму депутатському кейсі чимало важливих проектів та планів, над якими продовжую працювати, постійно тримаючи зв’язок з громадами округу», — резюмував парламентарій і додав: «Верховна Рада — це той ефективний майданчик, який є полем для вирішення багатьох питань, тож плануємо далі реформувати країну».

Адже на порядку денному осіннього політичного сезону — економіка, розумна тарифна політика, і нарешті — прийняття Держбюджету-2022.

Вл. інф.