Широкий спектр медичних послуг для місцевих жителів і комфортні умови для лікарів. Так коротко оцінив оновлене приймальне відділення у Берегівській центральній районній лікарні імені Бертолона Ліннера на Закарпатті заступник голови ОДА Ігор Шинкарюк.

Тут у рамках програми Президента України «Велике будівництво» провели капітальний ремонт із переплануванням першого поверху корпусу «Б» під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

У модернізованому за сучасними вимогами відділенні працюють 22 медики, з них — шестеро лікарів.

«Усі наші приміщення обладнані сучасним устаткуванням, що значно полегшує роботу персоналу та підвищує рівень надання оперативної і своєчасної допомоги. Ми давно потребували таких якісних змін, тож тепер у лікарні доступні нові послуги для пацієнтів», — каже медичний директор закладу Йосип Бубряк.

Після ремонту в лікарні з’явилися нові приміщення, облаштовані 11 ліжками для стаціонарного перебування хворих від одного дня. Раніше тут була одна оглядова палата та кабінет для маніпуляцій.

Нині є ендоскопічний та УЗД-кабінети, палати інтенсивної терапії, операційна, експерт-лабораторія, приймальний бокс для карет швидкої допомоги, а для інфекційних хворих — окрема палата з додатковим входом.

Для повноцінного обстеження та лікування за кошти держбюджету закупили сучасне спеціалізоване обладнання, зокрема систему рентгенівської комп’ютерної томографії всього тіла Supria 32, рентген-апарат Perform-X та УЗД-апарат CX50 Philips.

Фото  прес-служби ОДА.