Овни. Цей період обіцяє бути досить насиченим і продуктивним і може принести гарні новини у фінансовій сфері. Сприятливий час для занять спортом.

Тельці. Вдалий час для перс-пективних починань. Ваші зусилля дадуть бажаний результат. Надихнутися та почерпнути нові ідеї ви зможете в колі близьких людей.

Близнюки. Зірки обіцяють вам вдалий тиждень у професійній сфері. Можливі сюрпризи від друзів або старих знайомих. У вихідні приділіть увагу своїм рідним.

Раки. Тиждень сприятливий для продуктивної праці. За бажання ви зможете втілити давні мрії. У вихідні організуйте сімейний відпочинок на природі.

Леви. Вам слід раціональніше ставитися до фінансових питань і уникати зайвих трат. Проведіть час із сім’єю. У родинному колі ви зможете відновитися та надихнутися.

Діви. Тиждень обіцяє бути успішним у діловій сфері. У вихідні заплануйте зустріч із друзями. Разом ви весело проведете час та дізнаєтеся багато нового.

Терези. Ваші цілеспрямованість та енергійність допоможуть досягти неабияких успіхів. Це чудовий час для мандрівок із близькими людьми. Ви надихнете їх своїм завзяттям та почуттям гумору.

Скорпіони. Цими днями робота вимагатиме від вас серйозної концентрації. Досягти бажаного допоможуть професіонали, які вас оточують. Їхні поради можуть бути дуже слушними.

Стрільці. Сприятливий час для перспективних змін, але не кваптеся приймати важливі рішення. Слід добре обдумати нові пропозиції і вибрати для себе найкращу.

Козероги. Зірки пророкують удачу у фінансових справах, можливі грошові винагороди. Цього тижня на вас чекають яскраві емоції, несподівані зустрічі та приємні сюрпризи.

Водолії. Активним та ціле-спрямованим тиждень подарує нові можливості та пропозиції. Зірки обіцяють удачу у професійній сфері та успіх в особистому житті.

Риби. Сприятливий час для туристичних подорожей. Можливі нові придбання, передбачені витрати. Але слід раціонально ставитися до великих покупок.