Партія «Слуга народу», яка має монобільшість у парламенті, зшиває Україну. Про це заявили народні депутати Олександр Санченко і Олександр Корнієнко під час проведення табору «Зе! Кемп» у Скадовську, де влаштували символічний флешмоб: команди кожного з регіонів розфарбували свою область та прикріпили її на мапу України.

Так, Крим розмалювали у кольорах синьо-жовтого прапора. Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко наголосив, що політична сила та команда Президента роблять усе можливе для повернення півострова.

Олександр Санченко під час відкриття табору «Зе! Кемп» у Скадовську розповів, що «Зе! Молодіжка» втілює в життя сотні проектів: соціальних, екологічних, спортивних. За півроку існування молодіжне крило партії «Слуга народу» «Зе! Молодіжка» об’єднало понад 2800 прихильників із кожної області України.

«Дуже цінно, що ми є по всій Україні та втілюємо в життя важливі проекти: спортивні — робила молодіжка Донеччини та Житомирщини, Одещини, Хмельниччини. Вуличні культури — у нас є ціле ком’юніті всередині «Зе! Молодіжки», яке робить івенти, пов’язані з вуличними культурами. Це Луганщина, Полтавщина. Екологічні ініціативи — більшість регіонів долучалися до висадки дерев. І це й надалі триває по всій країні», — сказав Олександр Санченко.
Він також наголосив на важливості соціальних проектів, до яких долучається «Зе! Молодіжка» по всій країні.

Зокрема, втілено майже 120 соціальних проектів: донорство крові в понад 12 регіонах одночасно, регулярне відвідання дитячих будинків і багато іншого.

Дослівно

Народний депутат Олександр САНЧЕНКО:
«Одна з цінностей, які транслює наша партія та Президент Володимир Зеленський — це зшивання країни. Нас занадто довго роз’єднували, наша велика місія — посприяти тому, щоб зшити країну змістовно, щоб бути разом. Бо ми єдина країна».