«Колос» (Україна, Ковалівка) — «Шахтьор» (Казахстан, Караганда). 0:0.

«Колос»: Волинець, Золотов, Гавриш, Петров, Чорноморець, Богданов, Задоя, Чурко (Ільїн, 54), Костишин (Нурієв, 83), Каріока, Лисенко (Сітчінава, 54). Тренер — Руслан Костишин.

«Шахтьор»: Шацький, Габишев (Кибирай, 66), Мавутор, Граф, Буйволов, Атанаскоський, Рустемович (Наджарян, 83), Букорац, Мітошевич (Ламанже, 83), Оміртаєв (Тошев, 66), Шикавка (Таттибаєв, 72). Тренер — Магомед Адієв.

Вилучено Атанаскоського, 76 (два попередження).

Рефері — Петер К’єрсгор (Данія).

Ковалівка. «Колос». 3 000 глядачів. 23 градуси.

«Колос» спеціально готувався до єврокубкового матчу на своєму стадіоні. Але підібрати ключі до воріт гостей ковалівці не змогли. Хоча мали моменти, а під кінець зустрічі отримали ще й чисельну перевагу.

Господарі намагалися здолати оборону карагандинців за допомогою довгих передач, але всі вони були відбиті. А в середині тайму вже «Шахтьор» активізувався, створив кілька гострих моментів поспіль, і тільки хороша реакція Волинця врятувала господарів, які явно розгубилися.

У другому таймі гості зробили кілька різких випадів. Але надалі м’яч повністю контролювали ковалівці, намагаючись зламати оборону «Шахтьора».

Гравці, котрі вийшли на заміну, зробили гру «Колоса» жвавішою, але до гольових моментів справа не доходила. Однак, коли карагандинці залишилися в меншості, футболісти «Колоса» заграли ще агресивніше. Але жодної краплі не впало з великої хмари.

Поєдинок у відповідь відбудеться у вівторок, 10 серпня. І не в Караганді, а в Нур-Султані, на «Астана Арені».