Загалом у регіоні продовжують діяти чотири центри масової вакцинації, які розташовані у Сєвєродонецьку за адресою: пр. Хіміків, 28, міський Палац культури; у Старобільську на площі Базарній, 1, у будівлі адміністрації місцевого ринку; у Сватовому на пров. Базарний, 1-а, у КНП «Сватівський центр первинної медико-санітарної допомоги»; у Новоайдарі на вул. Незалежності, 20/3, адмінкорпус КНП «Новоайдарська багатопрофільна лікарня».

У центрі масової вакцинації населення, що облаштований на базі КНП «Новоайдарська багатопрофільна  лікарня», побувала заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська. Вона поспілкувалася з головою Щастинської райдержадміністрації Тетяною Новиковою, головним лікарем Новоайдарського центру первинної медико-санітарної допомоги Ольгою Корж та гендиректором багатопрофільної лікарні Дмитром Гречишкіним, аби пересвідчитися, що тут усе організовано відповідно до норм МОЗ. Наразі у цьому центрі отримали щеплення 500 осіб.

Заступниця очільника подякувала медичним працівникам за організацію роботи, але зауважила, що необхідно вжити заходів, аби уникнути скупчення людей, які очікують на вакцинацію.

Луганська область.

На знімку: у центрі масової вакцинації, розташованому в Новоайдарі.

Фото прес-служби Луганської ОДА.