Поєдинок відбудеться в місті Зениця за 70 кілометрів від Сараєва — столиці країни.

Стадіон у Зениці — «Біліно Поле» — є домашнім для боснійської команди. Він вміщує трохи більш як 15 000 глядачів. Матч Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 16 листопада, початок — о 21:45 за київським часом. Ним українці завершать кваліфікацію на чемпіонат світу в Катарі.

А найближчий матч збірна України має зіграти в Нур-Султані проти збірної Казахстану — 1 вересня. 4 вересня вдома наша команда прийматиме Францію.

Усі ці поєдинки українська національна команда зіграє під орудою нового наставника. Після того як посаду тренера збірної країни залишив Андрій Шевченко, очолити команду може Сергій Ребров. Але не все так просто — новий клуб Сергія Станіславовича «Аль-Айн» (ОАЕ) не горить бажанням відпускати українця полюбовно.

Тому в УАФ про всяк випадок розглядають ще кілька кандидатур. Зокрема, Олександра Петракова, під орудою якого збірна України U-20 виграла молодіжний чемпіонат світу-2019.

Отже, дочекаємося засідання виконкому УАФ, запланованого на четвер, 12 серпня. Там і збираються вирішити тренерське питання.