Цьогоріч вперше Україна святкувала Міжнародний день молоді разом з усім світом! Учора на Закарпатті народні депутати «Європейської солідарності» Петро Порошенко, Ірина Геращенко, Вікторія Сюмар відзначили свято біля ватри, на природі, у дуже теплій компанії «Солідарної молоді».

«Дружня розмова, чарівна атмосфера та чудові українські пісні. Марш Нової Армії, «Лента за лентою», «Червона Рута», «Ой на горі та й женці жнуть» — дуже круто заспівати усе це разом із вами, — поділився Петро Порошенко. — У нашої «молодіжки» можна повчитися, як любити Україну, як мати власну неповторну візію, які ініціативи підтримувати і як не бути байдужими».

Рушійною силою всіх масштабних змін в історії України завжди була молодь. Натхненні, завзяті, сповнені енергії та креативних ідей, молоді українці завжди впевнені у власних силах, поділилися на своїх сторінках у Фейсбуці народні депутати.

«Сотні молодих активних хлопців і дівчат зібралися з усієї України, і я насолоджуюся їхньою затятістю, розумом, сучасним мисленням! Ну а нічна ватра з піснями під гітару і танцями повернула в студентські роки. Мені подобається такий день молоді і така молодь... «ЄС» закликала перенести День молоді з радянської червневої дати і доєднатися до міжнародної традиції. Тож тепер 12 серпня святкуємо День молоді», — додала Ірина Геращенко.

А Вікторія Сюмар написала: «Молодість, відповідно до класифікації ВООЗ, це 25—44 роки. Але я знала багатьох «старих» тридцятирічних, і молодих духом у 70. Молодість — це гостре відчуття життя на повну, це прагнення нових відкриттів і вражень. Це енергія рухати світ і віддаватися тому, що любиш, на всі сто!».