«Інтер» (Італія, Мілан) — «Динамо» (Україна, Київ). 3:0. Голи: Барелла, 13, Джеко, 34, Сенсі, 60.

«Інтер»: Ханданович (Раду, 73), Шкриньяр (Д’Амброзіо, 73), Де Врей (Ранокк’я, 73), Бастоні (Коларов, 73), Дарміан (Занотті, 82), Перішич (Дімарко, 62), Брозович (Агуме, 81), Барелла (Вєсіно, 61), Сенсі (Відаль, 61), Чалганоглу (Сальседо, 81), Джеко (Пінамонті, 46). Тренер — Сімоне Індзагі.

«Динамо»: Бущан (Бойко, 46), Кендзьора, Забарний (Тимчик, 65), Сирота (Шабанов, 84), Караваєв (Антюх, 84), Сидорчук (Андрієвський, 65), Шапаренко (Шепелєв, 65), Лєднєв (Гармаш, 46), Циганков (Сідклей, 46), Родрігес (де Пена, 46), Рамірес (Кулач, 46, Вербич, 84). Тренер — Мірча Луческу.

Монца. Стадіон «U-Power». Без глядачів. 33 градуси.

Для киян перед стартом у груповому турнірі Ліги чемпіонів ця зустріч, поза сумнівом, мала певну цінність. Адже вона, мов дзеркало, відобразила реальні можливості киян у протистоянні з грандами. Корисно, звичайно, що тренерський штаб «Динамо» отримав об’єктивну інформацію про стан колективу.

Отже, зустрілися переможці дуже різних за силами турнірів — чемпіонатів Італії та України. І з перших хвилин матчу ця різниця одразу стала очевидною. Господарі не тільки забили два м’ячі, а й домінували протягом першого тайму. Кияни не змогли організувати командні дії, тому і контратак їхніх ми не побачили.

Після низки замін гра динамівців після перерви трішечки пожвавішала. Вони почали атакувати, бити по воротах. Та й господарі не так уже тиснули, як у першій половині. Але забили втретє. Сенсі в оточенні чотирьох киян зміг з другої спроби влучно пробити.

А хвилин за 15 до завершення основного часу футболісти «Динамо» провели кілька атак і були близькі до взяття воріт. Але не судилося.

Висновки: гра «Динамо» проти «Інтера» не дуже відрізняється від виступу команди в Лізі чемпіонів торік. Пригадаємо, як у поєдинках з «Барселоною» і «Ювентусом» динамівці так само були неупевнені, ніяковіли, мали помітні проблеми в обороні.

За помахом палички якого чарівника, скажіть, усе зміниться на краще найближчим часом? Адже протягом літнього підготовчого періоду чемпіон України не подужав жодного суперника з елітних чемпіонатів: німецький «Уніон» (1:1), французька «Ніцца» (1:2), іспанський «Атлетік» (0:1) і от тепер італійський «Інтер» (0:3). Це свідчить про те, що проти класних, добре організованих команд киянам, як і раніше, діяти на рівних поки що не до снаги.