У межах заходу кожен майбутній першокласник двох гірських районів — Тячівського і Рахівського, які становлять виборчий округ народного обранця, — отримав шкільний ранець. Там усе необхідне для першого року навчання. Наплічники гарної якості, ортопедичні, з улюбленими героями мультиків і коміксів і оздоблені смужками, які вночі відбивають світло. А це — додаткова безпека на автодорогах. Усередині ранців — папки для трудового навчання, пенали з ручками та олівцями, альбоми для малювання з кольоровими олівцями та фломастерами, що необхідні учням попервах.

Подарунки потішили малечу, адже хлопчики та дівчатка давно чекали цього хвилюючого моменту та з радістю приймали дари і тішилися, що мають необхідні для школи речі. Для них це радісні незабутні емоції, які надовго запам’ятаються.

А батьки кажуть, що для них така допомога істотна. Особливо для соціально незахищених та багатодітних сімей, адже в наш нелегкий час зібрати учня до школи — задоволення не з дешевих. Бо дитину потрібно ще й одягнути, придбати взуття та багато іншого. А коли в сім’ї виховують не одного школяра, то такі подарунки дуже цінні та необхідні.

Представники народного депутата, як повідомляє його прес-служба, вітали від імені Василя Петьовки з прийдешнім Днем знань майбутніх першокласників та їхніх батьків і бажали їм успіхів у навчанні та відмінних оцінок. Навзаєм батьки, присутні на зустрічах, висловлювали народному депутатові України Василю Петьовці щиру вдячність за дарунки і турботу.

Додамо, що перед цим такі само подарунки отримали хлопчики й дівчатка Рахівського району.

Закарпатська область.