Політик запропонував користувачам соцмереж ділитися своїми спогадами, пов’язаними з Днем Незалежності.

«30 років Незалежності — крапля в океані тисячоліть нашої державності. Це крапля, що стала океаном. За 30 років змінилися ми, обличчя міст, наша країна. Однак любов до України в кожного з нас і наше прагнення свободи залишились незмінними. Давайте згадаємо: якими ми були 30 років тому, та якими є зараз? Що зробили заради України, та що робимо тепер? Долучайтеся до флешмобу — діліться своїми згадками, фото та відео із хештегом #наш1991. Нехай усвідомлення минулих досягнень сприятиме новим успіхам і перемогам», — закликав Руслан Стефанчук.

Перший заступник глави парламенту розпочав флешмоб із власних спогадів. На фейсбук-сторінці він оприлюднив відеозапис із випускного вечора, на якому зачитує вірш «Моя кохана й рідна Україно», що склав 24 серпня 1991 року.

«Написані мною ще 30 років тому ці рядки знову актуальні як ніколи. Нині доводиться захищати нашу незалежність кожного дня й кожному з нас. Немає сумніву, що ми переможемо, адже кожен має в серці Україну. Незважаючи на свій вік, усі ми — діти України. Многая літа Тобі, моя Україно! Нехай кожен твій рік буде сповнений миром, успіхами та перемогами», — привітав із 30-ю річницею Незалежності України Руслан Стефанчук.

Секретаріат Першого заступника Голови Верховної Ради України.