Президент Світового конгресу українців Павло Грод.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час зустрічі з керівництвом Світового конгресу українців подякував за підтримку та активну позицію у обстоюванні інтересів нашої держави у світі.

«У нас є спільні виклики та проблеми, тому допомога ніколи не буває зайвою. Особливо в тих умовах, у яких продовжує існувати наша держава: в економічному плані і здебільшого це пов’язано з питаннями безпеки, війною на сході України», — сказав голова парламенту.

Також Дмитро Разумков наголосив на важливості продовження спільної роботи з метою боротьби проти дезінформації, яка поширюється відносно подій в Україні по всьому світу. «Щодо спільної інформаційної кампанії, то нам справді важлива підтримка Світового конгресу українців. Вам іноді набагато легше доносити інформацію до ЗМІ за кордоном. Чим більше голосів, тим їх краще чути», — зазначив Голова Верховної Ради.

Під час зустрічі також обговорювалися питання щодо залучення інвесторів в Україну, роботи в рамках Кримської платформи, практики міжпарламентських діалогів, а також небезпеки від введення в експлуатацію газопроводу «Північний потік-2».

Прес-служба апарату Верховної Ради України.
Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.