За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Новозванівки ворог тричі обстрілював наші позиції з мінометів 120-го калібру, протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.
Неподалік населеного пункту Шуми російські окупанти гатили зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Троїцького — з великокаліберних кулеметів. У напрямку Катеринівки бойовики вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. У районі Новотошківського провокували зі станкових протитанкових гранатометів, а з БПЛА було скинуто гранату ВОГ-17.

Неподалік Водяного окупанти вели вогонь з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. Біля Широкиного — з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. 

«Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув, інший — дістав поранення. Також внаслідок підриву на НВП один військовий отримав мінно-вибухову травму. Стан здоров’я захисників — середнього ступеня тяжкості. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь», — зазначили в штабі.