У Медухівській початковій школі.

Привітали педагогів, учнів та їхніх батьків із Днем знань і побажали успіхів у новому навчальному році.

Особливо радісним цей день був для 94 першокласників у селах Станькова, Лука, Студінка, Середній Бабин, Копанки, Мостище, Тустань, Делієве, Маріямпіль та Медуха. Вони отримали від підприємства канцелярські набори.

«Бажаємо, щоб цей рік приніс першокласникам безліч нових відкриттів. Нехай кожен день буде яскравим, незабутнім, плідним і наповниться тільки позитивними результатами, новим досвідом та відмінним настроєм», — зазначили представники компанії «Ґудвеллі Україна».

Компанія підтримує розвиток місцевих громад та дбає про добробут населених пунктів, де має свої виробничі потужності. Однією зі складових соціальної роботи є участь у покращенні навчального процесу в освітніх закладах.

Довідково

Підприємство «Ґудвеллі Україна» займається тваринництвом і рослинництвом, вирощує свиней у шести комплексах у Калуському районі та Івано-Франківському (колишній Галицький). Триває будівництво ще одного відгодівельного свинокомплексу в Маріямполі. Підприємство орендує 19 тис. га землі, які обробляє за передовими технологіями.

Фото ТОВ «Ґудвеллі Україна».