Дітей від семи років набирають до спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву № 3.

«Вони вперше спробують себе в легкій атлетиці. Цього року в ДЮСШ великий наплив: за останні два тижні записалися понад півтори сотні людей. Тренування у всіх міських спортивних школах — безплатні», — розповів начальник управління спорту міськради Олександр Осипов.

Цього року в школі обновили спортивний інвентар: жердини та планки для стрибків, тренувальні та змагальні бар’єри.

— У нас після реконструкції можна тренуватися як на вулиці, так і в приміщеннях — у манежі, де проходять змагання, великому ігровому залі. Також є відновлювальний центр, що включає лазні та невеличкий басейн, — каже директор спортшколи Олександр Жуков.

З 15 вересня після ремонту почне працювати дитячо-молодіжний центр «Лідер» на Слобожанському проспекті. В оновлених кабінетах зможуть займатися школярі та студенти.
«Уже обновили 93 світлодіодні світильники, на першому поверсі замінили всі двері, перефарбовуємо кабінети, ремонтуємо коридори», — зазначила заступниця директора центру Альона Льовочкіна.

У комфортних умовах школярі та студенти зможуть безплатно навчатися й ракетомоделюванню, і хореографії. Відкриваються такі напрямки, як сучасний танець, театральне мистецтво і підготовка до школи для майбутніх першокласників. Можна записатися в декілька гуртків одночасно й згодом обрати те, що більше до душі.

Дніпро.

На знімку: спеціалізована ДЮСШ № 3 готує майбутніх олімпійців.

Фото з відкритих джерел.