Заступник міського голови Андрій Москаленко (праворуч) вручає відзнаку захиснику луганського аеропорту.

Командування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади запросило на урочистості ветеранів російсько-української війни та представників громадськості. Після виконання гімну України та спільної молитви відбулися презентація фільму про захисників летовища та презентація пісні.

«Ви — приклад звитяги, мужності та героїзму. Саме ви, військовослужбовці нашої бригади, не дозволили отримати контроль над стратегічним об’єктом для ворожої армії. З аеропорту ми вийшли, коли вже все було знищене. Ви — приклад справжніх воїнів, котрі мужньо захищають свою державу», — з такими словами звернувся до воїнів командир 80-ї бригади полковник Володимир Шворак.

Учасникам боїв за луганський аеропорт вручили відзнаки та грамоти від голови Львівської ОДА та міського голови Львова, а лікареві Кирилу Виноградову — орден «За мужність» III ступеня.

«Ми повинні пам’ятати, що війна триває. І маємо не забувати, кому завдячуємо, що живемо в незалежній країні. Низький уклін усім, хто зібрався в цій залі. Окрема подяка батькам за виховання своїх синів та дочок», — наголосив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Львів.

Фото прес-служби ОДА.