Сьогодні, вважають жителі однієї із найуспішніших громад Одеської області, співробітництво з експерименту перетворилося на стале двостороннє співробітництво. Жителям громади, що нараховує 18 населених пунктів, у яких проживає майже 10 тисяч осіб, інформаційний експеримент сподобався — щотижня в «Голосі України» публікуються матеріали з життя громади.

Олег Кутателадзе надав допомогу в передплаті на газету для 300 мешканців громади.

— І ми будемо продовжувати цю політику, — розповів Олег Джумберович. — Днями відбулася презентація «Стратегії розвитку Визирської сільської територіальної громади до 2030 року». Цей важливий для громади проект був розроблений за участю Інституту проблем ринку та економіко-екологічних досліджень — одного з провідних наукових підрозділів Національної академії наук України.

Результати фундаментальних і прикладних розробок інституту спрямовані на розв’язання актуальних проблем поглиблення ринкових реформ національної економіки, стратегії і тактики сталого, збалансованого соціально-економічного та економіко-екологічного розвитку Українського Причорномор’я.

Наша громада сподівається, що цей проект Стратегії розвитку Визирської громади до 2030 року активно обговорюватиметься, зокрема й на сторінках найавторитетнішої газети України.

Ми добре знаємо, що вікно у світ відкривається газетою, і віримо, що наш «Голос України» це вікно ніколи не дасть закрити.

Власний кореспондент «Голосу України в Одеській області В’ячеслав Воронков вручив депутатові Одеської обласної ради Олегу Кутателадзе почесний знак «Подяка», яким він нагороджений за багаторічну вагому допомогу в інформаційному співробітництві між Визирською ОТГ і «Голосом України».

Фото надано автором.