В оновленому головному трамвайному депо Львова.

В модернізацію та будівництво нового депо інвестовано 90 млн грн.

«Це таке ж депо, як в Загребі, Берліні, Празі. Тут встановили сучасне обладнання та все зробили для комфорту людей. Проведено титанічну роботу, залишилось завершити деякі деталі», — зазначає міський голова Андрій Садовий.

За результатами міжнародного тендера контракт на реконструкцію було підписано з львівською компанією «ВІР-Захід». Усі роботи виконані вчасно протягом року за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Консультативний та технічний нагляд здійснювала французька компанія «Ежіс Інтернешнл».

Як зазначив представник банку Денис Гайовий, під час робіт було зекономлено кошти, що дасть змогу усунути всі зауваження. А сам проект може бути взірцем для інших українських міст. Під час реконструкції змонтували нову котельню з енергоефективними котлами, замінили мийний комплекс та очисні споруди, покращили освітлення, підвищили рівень комфорту та безпеки споруд «Львівелектротрансу». Відтепер на Промисловій буде головне депо підприємства, з якого трамваї виїжджатимуть на маршрути, а на вул. Городоцькій відкриють ремонтну базу.

Фото прес-служби міськради.