«Рома» (Італія) — ЦСКА (Болгарія, Софія). 5:1.

«Буде-Глімт» (Норвегія) — «Зоря» (Україна, Луганськ). 3:1. Голи: Сальтнес, 48, Сольбаккен, 49, Пеллегріно, 60, Громов, 90+1.

«Буде-Глімт»: Хайкін, Сампстед, Мое, Лоде (Гейбротен, 89), Бьоркан (Конрадсен, 79), Берг, Брустад-Фет (Ветлесен, 67), Сальтнес, Сольбаккен (Мугіша, 88), Ботгейм, Пеллегріно (Коомсон, 79). Тренер — К’єтиль Кнутсен.

«Зоря»: Мацапура, Хомченовський (Алефіренко, 90+3), Вернидуб, Цвек (Імереков, 90+3), Сурніцин, Назарина, Кочергін, Булеца (Луньов, 71), Сайядманеш (Крістіан, 70), Громов, Кабаєв (Овусу, 90+3). Тренер — Віктор Скрипник.

Рефері — Денніс Гіглер (Нідерланди).

Буде. «Аспмюра стадіум».

Нічого не передвіщало катастрофи. «Зоря» поступово входила в гру, освоїлася і почала створювати моменти, заробляти кутові і штрафні. Також луганчани провели кілька перспективних атак.

Але й господарі відповідали адекватно. Та жодній команді в першій половині так і не вдалося забити. І то був цілком справедливий підсумок доволі рівного протистояння.

А от головні неприємності для «Зорі» почалися раптово — одразу після перерви. Норвежці, не гаячи часу, досягли мети. Причому забили два м’ячі поспіль — протягом якоїсь хвилини.

Не забарилися вони і з третім голом. Власне, на цьому матч закінчився. Адже гол, забитий на першій доданій хвилині Громовим, — слабка втіха.

Другий тур у групі С відбудеться 30 вересня. ЦСКА в Софії прийматиме «Буде-Глімт» (19:45), а «Зоря» в Запоріжжі — «Рому» (19:45).