Ударна група «Баварії» — Томас Мюллер, Роберт Левандовський та Серж Гнабрі.

Після 5 турів з 13 очками (4 перемоги і нічия, м’ячі — 20—4) ділить першість із «Вольфсбургом». В останньому турі національного чемпіонату мюнхенці вдома розгромили «Бохум» — 7:0.

Думають баварці і про перспективу. Саме тепер працюють над збереженням одного зі своїх важливих виконавців — 26-річного Сержа Гнабрі. Нинішній контракт нападника чинний до літа 2023 року, а новий, вважають у клубі, має бути розрахований до 2026-го. Нині керівництво клубу веде перемовини з агентом гравця збірної Німеччини, але деталі поки що не розголошуються.

Серж Гнабрі захищає кольори знаменитого клубу з 2017 року. У нинішньому сезоні футболіст провів 8 поєдинків, у яких записав до активу 3 голи і 3 результативні передачі.

До речі, наступний поєдинок у Лізі чемпіонів «Баварія» — лідер групи Е — зіграє вдома на «Альянц Арені» 29 вересня проти київського «Динамо» (початок зустрічі о 22:00). Тоді ми й побачимо в дії Сержа Гнабрі та інших зірок «Баварії».

Нагадаємо, що в першому турі ЛЧ мюнхенці перемогли «Барселону» (3:0) на її полі. Динамівці і «Бенфіка» у Києві розійшлися миром — 0:0.

Фото fcbayern.com