Пріоритетне право придбання отримають передплатники акції National Team Letter, які зможуть купити квитки до 14:00 22 вересня. Після цього розпочнеться продаж на загальних підставах.

Істотні зміни для уболівальників, які бажають відвідати поєдинок, вніс коронавірус. Влада Гельсінкі і ФАФ з метою безпеки вирішили залишити 10 відсотків місць у кожному секторі вільними і зажадали обов’язкове носіння медичних масок під час всього матчу (крім дітей до 12 років). На стадіоні будуть доступні антисептики, а також буде вжито інших гігієнічних заходів.

Отже, аншлаг організаторам не потрібен. Менше людей — менше проблем. Повна місткість Олімпійського стадіону (на знімку) становить майже 40 000 місць.

Варто нагадати, що матч відбору ЧС-2022 між збірними Фінляндії та України відбудеться 9 жовтня. Початок зустрічі — о 19:00 (час у Фінляндії і в Україні збігається).

На сьогодні команда Олександра Петракова посідає друге місце у відбірній групі D, маючи однакову кількість очок з фінами (5). Але Фінляндія зіграла на один матч менше.

Фото palloliitto.fi