Одразу трьох донечок подарувала чоловікові відома луцька модель і засновниця Lutsk Fashion Weekend Ганна ТРІЛЬ. І хоча на світ ці крихітні красуні з’явилися значно раніше, про цю радісну подію повідомили лише тепер.

Народження трієнь — це завжди серйозний іспит для медиків, і вони його знову склали на відмінно. «В нашому центрі трійня дівчаток з’явилася вперше. Трійні ніколи не народжуються доношеними. Відповідно до всіх протоколів, розродження відбувається дочасно, бо інакше є ризик втратити когось із діток. І період виходжування довший, ніж зазвичай, — пояснила генеральна директорка центру Ірина Горавська. — Тому й на загал про таку щасливу подію повідомляємо, коли дітки вже виходжені, здорові і їдуть додому».

«Ми дуже вдячні перинатальному центру, а найбільше — Ірині Іванівні, яка мене оперувала. Я добре відновилася; донечки, дякувати Богу, виходжені, здорові, — ділиться радістю Ганна Тріль. — Якщо чесно, коли ми дізналися, що в нас буде трійня, спочатку запанікували. Але потім усвідомили, що Бог дарує нам потрійне щастя. Імена вже обрали, але поки що це — секрет».
Привітати щасливих батьків прийшли велика родина та численні друзі.

Луцьк.

Фото з інтернет-видання «Волинські новини».