Голова ОДА Максим Козицький, генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, директор компанії «Го-Ра» Юрій Германович та голова Пустомитівської ОТГ Олег Серняк.

Це буде основний центр обробки і сортування поштових відправлень у Західній Україні. Угоду про початок будівництва у Львові підписали генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський та директор девелоперської компанії «Го-Ра» Юрій Германович.

Для будівництва вибрали ділянку площею 8 га поряд із залізничним вузлом у зручному для транспорту місці.

«Побудова сучасного сортувального логістичного центру у Львові — це підвищення конкуренції у галузі логістики, що завжди добре впливає на ринок. Це і збільшення кількості робочих місць, податків та покращення інфраструктури поблизу аеропорту, де має з’явитися сучасне підприємство. Бажаю «Укрпошті» довести, що національний оператор поштового зв’язку може бути успішним, інноваційним і надійним партнером кожного бізнесу і кожного українця, який має потребу у послугах з пересилки», — заявив під час підписання угоди про початок будівництва голова Львівської ОДА Максим Козицький.

За умовами тендера будівництво центру стане в 46 млн доларів. Мінімальний обсяг обробки посилок та дрібних відправлень зросте до 29 тис. за годину, а листів — до 20 тис. за годину, що дасть змогу скоротити строки доставки та поліпшить якість послуг.

Фото ОДА.