Олександр Лукашенко (про референдум з Конституції):

— Нам доведеться проводити його, переконувати людей, хоча напружуватися ми особливо не будемо. Ми просто людям розповімо, які зміни на нас чекають у зв’язку зі зміною Конституції, щоб нам не дорікнули, що ми тут утримуємо... владу посинілими руками й під себе робимо цю Конституцію. Ніхто під себе нічого робити не збирається.

Від чергового:

— Авжеж, тільки все навпаки: Лукашенко ходитиме під себе, посинілі руки насилу витягатимуть із трусів... зміни, щоб покласти на Конституцію, а владу так і не віддасть. Горбатого, як відомо, Конституція не виправить!..

Танкова атака...

Марія Захарова, прес-секретар МЗС РФ (про бажання В. Залужного проїхатися на танку по Червоній площі):

— Це мрія маленького хлопчика, який завжди мріяв покататися на танку <...> Приїжджайте, куплю вам дитячий пластиковий танк. Покатаєтеся і по Червоній площі, і по Арбату...

Від чергового:

— З Машкою завжди так: запрошує покататися, обіцяє золоті гори й кремлівські звьозди, потім — бац, запій!.. І обличчя, немов танк переїхав: де я і де танки Залужного?!!

Ліс та вовки...

Денис Пушилін, «глава днр» (вручаючи паспорт «нічному вовку» Залдастанову-Хірургу):

— Ми не в одному заході такого штибу з тобою брали участь. Не одне дерево посадили. Справді, моє глибоке переконання, що Російський ліс має бути на всій Російській землі. Вважаю абсолютно правильним, щоб ти не просто вважався другом Республіки, а й мав паспорт Донецької Народної Республіки. Із чим тебе й вітаю...

Від чергового:

— Ми й самі чули, що на Донбасі, де колись стояли заводи й фабрики — тепер кругом ліс. Рускій лєс, де виють лише вовки! Звісно, з паспортами «республіки»... Із чим ми їх і вітаємо!..

На Місяць! РІА Новини:

— Росія почала підготовку до висадки людини на Місяць...

Від чергового:

— І цією людиною буде... Навальний?!

Кримська Анталія

Сергій Аксьонов, «глава Криму»:

— Західне узбережжя Криму. Великі гравці готові побудувати, по суті, населений пункт із проживанням майже 50 тисяч людей. Це проживання й відпочинок у курортний сезон. Передбачається, що місто стане аналогом турецького курорту Анталія.

Від чергового:

— Головне, щоб там було «все включено», і каміння з неба насамперед!


Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.

Малюнок та фото з відкритих джерел.