На урочистостях до Всеукраїнського дня бібліотек колектив Херсонської обласної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара в особі її директора Надії Коротун отримав від «Голосу України» цінний презент — літопис української незалежності, створений працівниками парламентського видання.

До речі, власкор «Голосу України» у Херсонській області, котрий також є членом авторського колективу, підбирав матеріали до окремої глави літопису саме в «Гончарівці». І швидко знайшов необхідну літературу, завдяки чому робота просувалася стрімко. Тож, вручаючи подарунок, побажав книгозбірні (вона є постійним і давнім передплатником «Голосу України), щоб її численні читачі й надалі знаходили тут усе, що їм потрібно.

Неоціненне значення «Гончарівки» для збереження культури та духовності краю відзначив у своєму виступі й голова Херсонської облради Олександр Самойленко. «Сьогодні обласна наукова бібліотека — це провідник по життю, територія свободи», — образно висловився очільник громади. Тож зі святом вас, хранителі мудрості!

На знімку: директор Херсонської обласної наукової бібліотеки Надія Коротун із подарунком від «Голосу України» — літописом «30 років Незалежності».

Фото автора.