Представниця ООН висловила свою вдячність командуванню Об’єднаних сил за плідну співпрацю.

— Упевнена, що під вашим командуванням наше партнерство стане ще продуктивнішим та успішнішим, — зазначила Оснат Лубрані, звертаючись до генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. — Наша основна мета — допомагати мешканцям Донеччини та Луганщини, які постраждали від бойових дій. Основні принципи Організації Об’єднаних Націй — це гуманність, нейтральність та неупередженість. ООН не має жодних політичних чи військових переконань, а лише хоче надати гуманітарну допомогу цивільним людям та налагодити механізм подальшої співпраці.

Командувач Об’єднаних сил своєю чергою подякував Оснат Лубрані за можливість зустрітися та обговорити важливі питання.

— Ми бачимо та розуміємо значущість вашої роботи й високо це цінуємо. По той бік лінії зіткнення, на тимчасово окупованій території, перебувають також наші люди, — зазначив генерал-лейтенант Олександр Павлюк. — Підтримка ООН для нас дуже важлива, і ми робитимемо все можливе задля подальшої успішної кооперації.

Учасники зустрічі також обговорили питання безпеки українських громадян, надання можливості ремонтним бригадам та надзвичайникам відновлювати об’єкти пошкодженої цивільної інфраструктури.

Фото прес-центру штабу Об’єднаних сил.