За даними прес-центру штабу ООС, у напрямку Попасної противник здійснив прицільний обстріл з ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Катеринівки бойовики вели турбуючий вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Біля Новолуганського окупанти 4 рази відкривали вогонь, застосовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Неподалік Золотого-4 російські найманці гатили із ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. У районі населеного пункту Причепилівка окупанти використовували гранатомети різних систем. У напрямку Кримського провокували з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

«Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я — задовільний. Наші військовослужбовці відкривали адекватний вогонь у відповідь та змусили противника припинити вогневу активність», — зазначили в штабі.

За інформацією ГУР Міноборони, російське окупаційне командування на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях нарощує інтенсивність бойової підготовки у з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК. «Під керівництвом російських інструкторів проводяться інтенсивні заняття в артилерійських, танкових, мотострілецьких, розвідувальних та інженерно-саперних підрозділах з виконанням стрільб зі штатної зброї, водінням бойових машин та з розвідувально-диверсійною підготовкою», — повідомили в силовому відомстві.