1 жовтня. «Маріуполь» — «Рух». 0:2. Маріуполь. Стадіон імені Володимира Бойка. 550 глядачів. Рефері — Олег Деревинський (Хмельницький). Голи: де Паула, 25, Климчук, 37.

2 жовтня. «Колос» — «Чорноморець». 2:1. Ковалівка. «Колос». 1 843 глядачі. Рефері — Ярослав Козик (Мукачево). Голи: Лисенко, 15, Абнер, 59 — Смирний, 29.

«Львів» — «Дніпро-1». 0:1. Тернопіль. Стадіон імені Романа Шухевича. 2 900 глядачів. Рефері — Віктор Копієвський (Кропивницький). Гол: Довбик, 2.

«Ворскла» — «Інгулець». 3:0. Полтава. Стадіон імені Олексія Бутовського. 4 570 глядачів. Рефері — Сергій Бойко (Київська область). Голи: Рангел, 66, Тілль, 77, 84.

3 жовтня. «Верес» — «Олександрія». 0:0. Луцьк. «Авангард». 389 глядачів. Рефері — Євген Арановський (Київ).

«Зоря» — «Десна». 2:0. Запоріжжя. «Славутич-Арена». 925 глядачів. Рефері — Андрій Коваленко (Полтава). Голи: Булеца, 19, Громов, 69. На 7-й хвилині Булеца («Зоря») не реалізував пенальті (воротар).

«Металіст 1925» — «Минай». 1:0. Харків. ОСК «Металіст». 4 811 глядачів. Рефері — Віталій Романов (Дніпро). Гол: Габелок, 72 (п).

«Динамо» — «Шахтар». 0:0.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора (Тимчик, 86), Забарний, Сирота, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський (Гармаш, 86), Циганков, де Пена, Вітінью (Шкурін, 86). Тренер — Мірча Луческу.

«Шахтар»: Пятов, Додо, Кривцов, Марлон, Матвієнко, Степаненко (Тете, 65), Майкон, Патрік, Марлос (Маркос Антоніо, 65), Соломон (Сікан,65), Педрінью. Тренер — Роберто Де Дзербі.

Рефері — Олександр Шандор (Львів).

Київ. НСК «Олімпійський». 28 073 глядачі. 10 градусів.

Матч лідера і його переслідувача розпочався хвилиною мовчання на спомин про жертв розстрілів в урочищі Бабин Яр...

У першому таймі було багато гострої боротьби. Уже на 9-й хвилині де Пена після змістовної атаки влучив у стійку. Майже одразу гості відповіли гострим випадом. Однак надалі кияни частіше створювали моменти, коли могли відкривати рахунок.

Під кінець тайму активізувався динамівець Вітінью, постріли якого були близькі до мети.

Після перерви на полі спостерігалася приблизно така гра, як і в першій половині. Але обидві команди стали діяти обережніше. Ціна втрати очок була занадто високою для бездумного ризику. Тож не дивно, що поєдинок закінчився бойовою нічиєю без забитих м’ячів. І «Динамо» зберегло одноосібне лідерство.

Роберто Де Дзербі:

«Тільки одна команда хотіла грати. Та, яка постійно перебувала на чужій половині поля. Ми не перемогли, але я дуже задоволений, як моя команда зіграла. «Динамо» не хотіло грати? Ні, я просто бачив матч, де грав тільки «Шахтар». Не знаю, що інші бачили сьогодні».

Мірча Луческу:

«Була рівна гра. Ми мали моменти в першому таймі. Суперник у другій половині був трохи свіжіший. Напевно, вони трохи більше відпочили. Адже у наших хлопців багато матчів за збірну, накопичується втома.

Але була хороша зустріч. Обидві команди хотіли виграти. «Шахтар» з однією організацією гри, ми — з іншою. Це був хороший матч рівних суперників. Як на мене, результат показує те, що було на полі.

У матчі за Суперкубок було набагато більше помилок, ніж цього разу. Маємо дуже молодих центральних оборонців, які припускаються помилок. Сьогодні похибок було менше, ніж у поєдинку за Суперкубок.

У «Шахтарі» дуже швидкі і технічні гравці. Це селекція, яку вони ведуть уже давно. Цим гравцям не можна було залишати вільні зони, щоб вони проникали до наших воріт. Ми це старанно робили і нівелювали швидкість і техніку бразильців завдяки хорошій перебудові та перекриванню зон».