Як повідомляє журналіст Ісаак Фуото, в разі одностороннього припинення співпраці «синьо-гранатові» повинні будуть виплатити фахівцеві 12 мільйонів євро.

Зазначається, що «Барселона» буде зобов’язана закрити всі борги перед Куманом до липня 2022 року. Інакше каталонці не зможуть призначити нового тренера на сезон-2022/23.

Нагадаємо, Куман очолив клуб влітку 2020 року. Нині «Барселона» розташовується на принизливому для себе дев’ятому місці в Прімері. Лігу чемпіонів команда почала з двох розгромних поразок.

Тому у цій ситуації особливо пильним слід бути київському «Динамо». Адже недарма стверджують, що поранений звір особливо небезпечний. Це в плані того, що наступні два матчі групового етапу Ліги чемпіонів динамівці проведуть поспіль саме проти «Барси» — 20 жовтня на «Камп Ноу» в Барселоні (початок зустрічі — о 19:45 за київським часом) і 2 листопада на НСК «Олімпійський» у столиці України (початок — о 22:00).

Навіть така (ніби знекровлена) «Барселона» залишається суперсильним суперником. І ніхто її поки що не викреслював із реєстру грандів світового футболу.