Через 11 днів після драматичного матчу за Суперкубок України «Динамо» мало можливість реваншуватися за відчутну поразку від «Шахтаря». Виграти не вдалося, однак у цій ситуації виграшем є саме збереження 3-очкової переваги чинного чемпіона над найближчим переслідувачем.

Луческу продемонстрував готовність змінити тактику, змістити акценти в грі та прагматично зіграти в важливій, але лише одній точці великого маршруту.

Тож сьогоднішній лауреат у VBET Лізі — тренер київського «Динамо» Мірча Луческу. Його підопічні зіграли внічию з донецьким «Шахтарем» (0:0), утримавши перевагу над суперником у турнірній таблиці.

***

Українська Прем’єр-ліга, опитавши фахівців, які входять до експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 10-го туру VBET Ліги.

До складу експертної ради входять: Олег Венглинський, Артур Валерко, Сергій Нагорняк, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

За підсумком голосування перемогу здобув півоборонець «Ворскли», гравець збірної Люксембургу Олів’є Тілль, який випередив нападників «Дніпра-1» Артема Довбика та «Ворскли» Рангела.