Такий сюрприз для Олени та В’ячеслава підготували їхні доньки. Заздалегідь вони звернулися до менеджерів Лівобережного «Мультицентру» Маріуполя з заявкою влаштувати своїм батькам повторне весілля. Для пари підготували зворушливу розповідь про родину та підібрали музичний супровід для танцю.

Олена та В’ячеслав познайомилися у 1966 році, ще під час навчання у школі. Симпатія між однолітками переросла у кохання на все життя. У 1971 році молодята стали чоловіком та дружиною. Під час військової служби В’ячеслава та переїздів не минулося без розлук. Але справжнє кохання витримало усі виклики та пройшло перевірку часом.

Директор комунального комерційного підприємства «m.EHUB» Марія Сльота розповіла, що за час дії у Маріуполі проекту «Шлюб за добу» ювілейне весілля святкують уперше, але ця церемонія може започаткувати добру традицію. «У разі повторного шлюбу «молодята» отримують повний комплект послуг: сучасну декоровану локацію, музичний супровід, офіційну церемонію й оновлене ювілейне свідоцтво про шлюб», — зазначила Марія Сльота.

Своє золоте весілля Олена та В’ячеслав Седнєви відсвяткували на даху Лівобережного «Мультицентру» з романтичним краєвидом на парк «Веселка». Панорамний ліфт підняв їх на дах, де на них чекали обручки, букет нареченої, рушник та арка. Після вони станцювали весільний танець та отримали свідоцтво про шлюб.

Донецька область.

На знімку: Олена та В’ячеслав Седнєви в день золотого весілля разом з дочками.

Фото прес-служби Маріупольської міської ради.