Команда окремого полку із цього міста виборола перемогу в змаганнях, що відбулися на базі окремого Вінницького полку оперативного забезпечення.

Інженерні підрозділи Сухопутних військ з’ясовували, котрий з них швидше і якісніше виконає нормативи з дисциплін «Інженерні загородження» та «Інженерне забезпечення бою». Серед іншого, необхідно було облаштувати мостовий перехід та забезпечити прохід мінним полем, «укомплектованим» протитанковими вибуховими пристроями. Спостерігачами та суддями на змаганнях були викладачі та курсанти Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Інша військова частина, що дислокується в Ромнах на Сумщині, вирішила відзначити свято Днем відкритих дверей. 13 жовтня всіх охочих запрошують відвідати місцерозташування підрозділу Збройних Сил. Особливо чекають на молодь, аби юнаки та дівчата могли не почути з третіх вуст, а на власні очі побачити, яке воно насправді — армійське життя. Командування військової частини А-1476 обіцяє влаштувати виставку бойової техніки та провести для гостей екскурсію.

Фото із сайту armyinform.com.ua